lördag 13 oktober 2012

nattlig kultur

Lever i försiktig hemtentaförnekelse, men mår tillsvidare gott i alla fall! I går kväll var det Kulturnatta i staden, vilket innebar att jag och mina kumpaner fick uppleva bl.a. en dansperformance under en bro:

Min telefon tar urusla bilder i mörker, men det såg ungefär lika mystiskt ut i verkligheten.  Och stackarn hade både bara fötter och bar överkropp.
Vi hamnade också i ett skjul nere vid hamnen, där jag fick äta linssoppa, dansa till the Smiths och höra ivriga svenskar sjunga med i sångtexter om Ollis och Rewell-center, när fina Vasas flora och fauna spelade.

Men nu är det dags för Vasa på annat sätt, när jag får knata ner för berget och ta mig till stationen och säga hej åt Anna om någon timme. Tjo och hopp! Nu hoppas jag ta igen allt Göteborgsturistande jag inte gjort under den tid som hittills gått. Även om jag i onsdags faktiskt var på spontant djursafari i Slottsskogen! Men mer om det en annan gång.

2 kommentarer:

  1. Åh, jag hade så velat gå och höra Vasas flora och fauna men jobbade fre-lö, hoppas de spelar i Göteborg flera gånger.

    SvaraRadera
  2. Synd synd, men vi ska hoppas det! Verkar lovande med tanke på att publikengagemanget här var gott, medan bandmedlemmarna berättade att ingen kommit till deras spelning i "själva" Vasa... Hoppas jobbande börjat bra!

    SvaraRadera